Nejnovější recenze ze sekce Respirátory
Dobře sedí na obličeji
- Jsem s respirátory Balerína velmi spokojená. Jsou z příjemného materiálu, dobře se nosí.
Domnívám se, že dostatečně chrání před covidem . Použil jsem již v minulosti a domnívám se, že patří k nejlepším respiratorum FF2. Celkem jsem s výrobky dodané firmou Nanospace velmi spokojen.
OK
- Ještě nebyl použitý
- Vždy dorazí v pořádku.Splňuje to co je v nabídce.
- kvalitní výrobek
Respirátor dobře sedí a je příjemný na kůži, skoro není cítit, že nějaký máte. Materiál nijak nezapáchá a je docela tenký. Gumičky se netrhají, provedení považuji za kvalitní. Po desetihodinové cestě autobusem s nasazeným respirátorem z nich ale stejně bolí za ušima, ale tomu se asi vyhnout nelze...
vyhovuje velikost
- Produkt zakoupen na doporučení, funguje
- nutnost - covid nevymizel
- nutnost - covid
- nutnost - covid
- Nutnost - covid nevymizel, jen se o něm přestalo mluvit
Má označení CE - 95 procentní účinnost - beru ho jako kvalitní do hromadné dopravy, do velkých obchodních
center a samozřejmě k návštěvě zdravotnických zařízení
i přes to, že má 3 dávky očkování COVID
a tento je opravdu pěkně barevně vypracovaný -
ten bude pro zvláštní příležitost - návštěva veterináře
cena
Na dotek nepříjemný, plastový materiál, poměrně ostré hrany. Škrábe na obličeji.
Prostorný respirátor, velikost L se hodí i pro ženy. Výhodou jsou dostatečně dlouhé gumičky za uši a jednotlivé balení.
V tomto respirátoru se dobře dýchá, a jsem s ním naprosto spokojená. Žádné jiné už nekupuji. Na ochraně zdraví se nemá šetřit.
- FFP3 za přijatelnou cenu
kvalita
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »