Nejnovější recenze ze sekce Respirátory
- Dobře se přes respirátor dýchá a dobře těsní po vytvarování okolo nosu.
- samosterilizační, nano
- vysoká cena
Reakce obchodu shop.respilon.cz
Dobrý den, v této souvislosti je třeba podotknout, že VK RespiPro jsou nanovlákenné respirátory. Ty mají hned několik benefitů. Chrání nejen svého nositele před okolím, ale zároveň i okolí před nositelem. Ochrana je tak obousměrná. Dále vlhkost vašeho dechu u nanovlákenných respirátorů neovlivňuje funkčnost záchytu, tak jak je tomu u běžných respirátorů bez nanovlákna. Mimo jiné jsou nanovlákenné respirátory lehké a komfortní na nošení. VK RespiPro druhé generace je ekologické a ekonomické řešení. Ekologické, protože ho můžete nosit opakovaně a ekonomické, protože hodina adekvátní ochrany vychází na méně než 1,2 Kč. Se srdečným pozdravem Klára, tým Respilon
- dotatečně velký respirátor umožňuje lépe dýchat a mluvit
- Používám celou dobu Covid události a žádný covid jsem ještě nechytil.
- občas pohybem hlavy přestane těsnit kolem nosu a foukám si do očí (lze řešit úpravami nosní výztuhy)
Respirátory VK používám celou dobu pandemie, covid jsem zatím nedostal a to pravidelně cestuji i dojíždím do práce v Praze. Tohle, myslím si, je dostatečný důkaz toho, že jde o velmi kvalitní respirátory, co fungují.
Cena za 1 respirátor odpovídá době použitelnosti. Respirátory používám nejspíš déle než je doporučeno, vyměňuji je až lze poznat, že začnou mírně měnit odstín z typického odstínu respiratoru, tj. až začne oxidovat filtrační vrstva.
U dřívějších verzí se mi zřídka stálo, že upadla gumička od respirátoru, u tech nových s kulatým průřezem gumičky se mi to ještě nestalo.
ok
- dobře sedí
- Byl malý, ale uplatnění bylo nalezeno. Bylo by dobré u zboží uvádět velikost M, L atd.
- Bílá rouška je volná a neškrtí.
- rouška v černé barvě v dobré kvalitě
nejvíce ho používám
dobře sedí
dobře se mi v něm dýchá
- vybrala jsem barevnost zboží
- vybrala jsem barevnost zboží
Rád bych ohodnotil, ovšem místo 10 ks BLS Zer0 30C a 20 ks BLS FFP3 R D ZerO 31 jsem obdržel všechny BLS FFP3 R D ZerO 31, takže vlastně nevím jaký je mezi nimi rozdíl.
dobře sedí, hezké barvy, vydrží
- vyrobený v ČR
- kvalitní, dobře ladí s oblečením
- kvalitní, vhodný doplněk k oblečení
spokojenost
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »