Poradna YWSH FFP2 NR 5-vrstvý respirátor 10 ks

Autor: Bob | Vloženo: 02.03.2021 000 13:56 | Témata: Poradna YWSH FFP2 NR 5-vrstvý respirátor 10 ks

Bob

Falešné FFP2

podle testů jsou tyto respirátory jen FFP1, proč je vydáváte za FFP2 ? Navíc prodyšnost je katastrofální. Když si je někdo koupí reklamovat to nejde, protože s hygienických důvodů. Je to klamání spotřebitele.

  • YWSH

    YWSH

    11. března 2021

    Chápeme pokud jste konkurence a nebo Vám někdo zaslal místo YWSH jiný což se bohužel stává a zákazníci nás na to upozorňují. Proto doporučujeme pouze u certifikovaných prodejců: K+B Expert.cz, GASTROMEX.cz, Lekarna.cz, Ahold a pilulka. Respirátor má certifikaci EU a když se kouknete do recenzí ani jeden zákazník nepíše, že je špatná prodyšnost. A test s YWSH neznám pokud ano prosím o zveřejnění v opačném případě klamete vy tím, že píšete nepravdy protože se prodává lépe než Váš.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Konečný

      12. března 2021 - Konečný

      Dobrý den, jsem obyčejný uživatel a zaměstnanec. Naše firma je nakoupila ve velkém nebylo moc na výběr v té době. Mně osobně se přes ně blbě dýchalo, tak jsem začal hledat na netu nějaké testy. Našel jsem že Aaron Günsberger dnes má již i atestaci na testování. Pravidelně vše zveřejnuje na Facebooku , youtube chystá i www. Naměřený odpor testovaných respirátorů pro snadné dýchání má být do 250 Pa. max. Testované vzorky měly ve vašem případu 299 až 498 Pa což je skoro dvojnásobek. Další věc je záchyt bacilů 83 až 97 procent což některé nesplňují normu FFP2. Kvalita - každý respirátor je originál každá má značně rozdílné parametry. Nevím zda si nechává vaše firma testovat každou várku někde v Česku aby předešla vpuštění nekvalitního zboží na trh abyste mohly vše případně reklamovat u výrobce v Čině. Firma nás již vybavila českou značkou nebudu jmenovat k vůli reklamě a která má odpor do 200Pa. a Splňuje podle testů i FFP3 ale má psáno FFP2 co ž má většina českých výrobců. kdež to ČÍNSKÉ PÍŠOU FFP2 a splňují jen FFP1 podle testů, nebo jen sotva dosahují hranice FFP2 . Toto pravidlo je ale problém většiny dovážených respirátorů s Činy a není to problém jen váš ¨. Vis zmiňované testy na netu. přikládám odkaz na tabulku ale nevím zda po odeslání bude funkční. Kde jsou všechny testy.

      https://docs.google.com...


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.